Verenigend platform voor lokale makers!

Uw merk aansluiten?

Hoe definiëren we premium- en luxe producten en diensten? Dat verschilt voor ieder van ons. Centraal staat hierbij het gevoel van verwondering dat deze met zich meebrengen. Deze verwondering wordt echter vaak te ver gezocht. Letterlijk. Vaak wordt er nog gekozen om producten en merken te consumeren van niet- Belgische oorsprong.


Toch neemt het belang van lokale premium- en luxemerken toe. Deze besteden extra aandacht aan het vakmanschap waarmee de producten en diensten worden gecreëerd. Hun unieke kwaliteit en focus op de consument maakt deze merken zo aantrekkelijk binnen de competitieve markt. Bovendien staat hierbij de duurzame productie en maatschappelijke context centraal. PureLocals vertrekt daarom vanuit de gedachte dat net de lokale premium- en luxemerken moeten worden bekrachtigd en ondersteund.


Lokale premium- en luxemerken moeten de mogelijkheid krijgen om zich te versterken. Een community die hun stemmen laat weerklinken en hen een duwtje in de rug geeft kan hiervoor een oplossing zijn.

Wat bieden wij?

Communicatie

Een stem.

Communiceer vanuit een overkoepelende stem, vertel het unieke verhaal van uw merk en personaliseer uw communicatiestrategie.

Activatie

Een actieve strategie.

Ontwikkel uw bedrijf verder door online- en offline promoties op te zetten, website-ontwerpen te verbeteren en leadgeneratie op te schalen.

Merkwaarde

Een blijvende merkwaarde.

Verbeter de talrijke touchpoints met uw consumenten en bouw langdurige relaties uit met de verschillende ondersteunende partners.

{{ quote_text }}

star
star

{{ name }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x