Partners

Le Loft Epicurien

Als strategische partner van PureLocals is er Le Loft Epicurien. Het strategische communicatiebureau is gespecialiseerd in het scherpstellen van een unieke merkidentiteit, het bepalen van correcte marketing strategie en het uitdenken en uitvoeren van gepersonaliseerde campagnes. Deze voorziet de leden enerzijds met strategisch advies over hun merk, de werking van hun bedrijf en adviseert bij toekomstige beslissingen. Anderzijds begeleidt het communicatiebureau de merken in hun aansluiting bij het initiatief en de keuze om samen te werken met de partners. Die begeleiding start met een ontmoetingsgesprek wat toelaat om elkaar beter aan te voelen en en advies op maat te bieden. Voor meer informatie over Le Loft Epicurien kan je hier terecht: Loft Epicurien website PureDeluxe 

De Belgische Mediaspeler PureDeluxe komt in dit verhaal naar voor als creatieve partner. Het woord ‘verhaal’ kan hier letterlijk genomen worden doordat PureDeluxe expert is op vlak van brand storytelling. Een unieke brand storytelling zorgt ervoor dat het merk en zijn boodschap beter blijft plakken bij de consument, brengt positieve gevoelens met zich mee en kan voor lange termijn worden ingezet. Concreet kunnen de aangesloten leden rekenen op PureDeluxe voor  TV, video en print reportages die zowel via de eigen kanalen, de online kanalen als via traditionele media kunnen worden verspreid. 

Ontdek Puredeluxe hier: Puredeluxe website 

PureDeluxe TV voorziet publicaties bij de verschillende mediapartners van Roularta Media Group: Knack Weekend/ Le Vif Weekend, Trends/ Tendances, Kanaal Z/ Canal Z.Hashting

De Belgische technologische partner Hashting is het Martech platform dat online- en offline connecties met elkaar verbindt. Zonder complexiteit voor consumenten en verkoopkanalen of technische barrière, biedt het de mogelijkheid om de beoogde doelgroep te laten genieten van extra exclusive ervaringen. Als merk kan je namelijk hun bestedingspatroon beïnvloeden en meten welke de meest efficiënte communicatie kanalen zijn om klanten te verleiden. Dat doen ze met de overtuiging dat het koppelen van verschillende marketing- en verkoop contactpunten noodzakelijk is om de ROI van marketing campagnes te meten en te optimaliseren. Het contact met consumenten laat het immers toe om de meest efficiënte koop routes op te bouwen en langdurige merkbetrokkenheid te creëren. 

Ontdek Hashting hier: Hashting website Webhero

De digitale partner Webhero komt bij PureLocals in beeld wanneer er wordt ‘ingezoomd’ op het bouwen en het optimaliseren van websites. Als digitaal bureau is deze gespecialiseerd in het maken van websites op maat, webapplicaties en e-commerce platformen. Web Hero zorgt ervoor dat de aangesloten premium- en luxe merken hoger scoren in zoekmotoren door middel van SEO, geeft website een extra push en maakt het mogelijk om een geoptimaliseerd e-commerce platform uit te bouwen.

Ontdek Webhero hier: Webhero website JAYJAYS

De online partner JAYJAYS handelt vanuit het geloof dat een sterke lead generation en conversie wordt ondersteund door data. Het online marketing bureau is gespecialiseerd in lead generation, SEO, SEA en is gedreven door digitale bedrijven en machine learning. De aangesloten merken kunnen er daardoor voor kiezen om met behulp van JAYJAYS meer trafiek naar hun webshop en website te genereren en zo ook op zijn beurt te zorgen voor meer leads, omzet en business.

Ontdek JayJays hier: JayJays website 

Partners

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x